مسابقات داوری سرمایهگذاری فرانکفورت (Frankfurt Investment Arbitration Moot Court)، از سال ۲۰۰۵ هر ساله توسط موسسه مطالعات تاریخ حقوق اروپا که خود از زیر مجموعههای موسسه تحقیقاتی ماکس پلانک است، برگزار می شود. موضوع اصلی این مسابقات همواره حول محور داوری اختلافات میان سرمایهگذاران خارجی و دولتهای سرمایهپذیر بر اساس یک معاهده دو یا چندجانبه حمایت از سرمایهگذاری است. عنصر متمایز کننده پرونده این مسابقات در قیاس با موت FDI و سایر موتهای بینالمللی، آن است که وقایع پرونده این مسابقات، در گذشته، یعنی در بازهای از تاریخ اروپا رخ می دهد و سناریو با الهام از واقعیات همراه با اضافه کردن برخی وقایع ساختگی طراحی می شود. البته تمام اسناد حقوق بین الملل مدرن که در تاریخ برگزاری مسابقات در دسترس هستند، در این مسابقات قابل استناد می باشند.
پرونده مسابقات که معمولا در ماه دسامبر منتشر می شود، در بردارنده مسائل روز و چالش برانگیز مطروحه در پرونده های واقعی داوری میان سرمایه گذاران خارجی و دولت ها است. ۹ مسئله در پرونده مسابقات مطرح می شود که بخش عمدهای از آن ها به مسائل شکلی و صلاحیتی اختصاص دارد و یک الی دو مسئله نیز مربوط به ماهیت است. نکته دارای اهمیت در پرونده این مسابقات، پیوند بسیار زیاد برخی از مسائل پرونده هر سال، با موضوعات حقوق بینالملل عمومی است. باید توجه داشت در پرونده های این مسابقات، تمامی نام های کشور ها و شرکت ها و نیز معاهده ای که مبنای اختلاف در پرونده است، همگی واقعی و بر اساس تاریخ اروپا است.
تیمهایی که قصد شرکت در این مساقات دارند، می توانند تا اواسط ماه مارس نسبت به ثبت نام اقدام کنند. نام اعضای تیم باید همزمان با ثبتنام وارد شود. دانشجویان دکترا واجد شرایط برای شرکت در این مسابقات نیستند و دانشجویان کارشناسی ارشد نیز در صورت اثبات این که وکیل دادگستری نیستند، میتوانند با ارسال رزومه از کمیته برگزاری مسابقات مجور حضور دریافت نمایند. نکته مثبت، رایگان بودن ثبتنام است.
این مسابقات تنها در بخش شفاهی برگزار می شود و تیم لایحه ارسال نمیکند و تنها باید برای هر دو نقش خواهان و خوانده اسلوب دفاعیات خود را (Skeleton) به صورت کتبی آماده نمایند و در اواسط ماه می در فاصله یک ماه تا زمان برگزاری مسابقات، اسلوب دفاعیات را به ایمیل مشخص شده ارسال کنند. در هر حال، شرط حضور در دور شفاهی، بارگذاری به موقع اسلوب دفاعیات است. تیم ها در این بازه زمانی و در ماه مارس فرصت دارند تا سوالات خود را به ایمیل مشخص شده ارسال نمایند و برگزار کنندگان در قالب فایل های اصلاحی به سوالات مربوط به پرونده پاسخ می دهند.
در نهایت دور شفاهی در ماه ژوئن هر سال میلادی برگزار می شود. محل برگزاری مسابقات، به صورت ثابت، شهر فرانکفورت کشور آلمان است.
تا به امروز، یک تیم ایرانی در سال ۲۰۲۲ در این مسابقات از طرف موسسه مطالعات بینالمللی مدرن (MIS) شرکت کرده است و با کسب مقام نایب قهرمانی، بهترین نتیجه تیمهای ایرانی در موتکورتهای بینالمللی تا به امروز را کسب کرده است.
همچنین مهرنوش جانبخش، اورالیست این تیم (کارشناسی حقوق دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات) بعنوان بهترین اورالیست یا ارائهدهنده این مسابقات انتخاب شد و جایزه این مسابقات که اخذ فاند فول فاند تحصیلی در دانشگاه کویینمری انگلستان بود را دریافت نمود.